Nu smäller det!

Satan i gatan, nu är det dags... om en dryg timme smäller det, det är tentadagen!!!!
Känner mig faktiskt lugn, konstigt men sant... har fått ner hela frukosten utan problem så idag går det nog bra!!!!
Nu jävlar, håll tummarna för mig!!!!!

Vi ses på andra sidan tentan...

Dan före dan...

Okej, nu är det kvällen före dagen som jag har kämpat för i 1 veckas tid intensivt...
Nu ska vi se om slitet med plugg mellan 9-21 har gett utdelning...
Nu jäkla känns jag fullproppad...
... tror inte jag kan få in mer... Det som sitter, det sitter and that's it...

Sen är det bara kuligheter framför mig!!! Åka till älsklingen i morgon kväll, Ullared på torsdag, Micke gör testet på fredag morgon och sen IKEA efter det!!!

Nu jäklar, en sista ansträgning och sen kommer belöningen -HÖSTLOV!

Men snart börjar House, jag ska krypa ner i soffan o bara njuta!!!

Over and out


DATORHELVETE!!!!

Min datorskärm har gått sönder, poff från ingen stans -VAD GLAD MAN BLIR AV SÅDANT!!!!
Nu är det bara att hosta upp 1500-2000 spänn till en ny skärm... ROLIGT -NOT!!!
Just nu sitter jag med lånad skärm som gör mig galen för att den flimrar så mkt... Men återkommer med mer info ikväll för nu ska jag till Fia...

Ciao!


Jag blir glad i hjärtat!

När jag ser expressens nya satsning!!!

Från och med nästa vecka och 20 veckor framåt kommer det att komma ut en ny kokbok med tidningen varje vecka, för endast 69 kronor... Självklart dansar jag glädjedans över detta eftersom en utav mina största laster är just kokböcker!!! Frågan är bara hur jag ska få plats med 20 kokböcker i min kokbokshylla, men det är ett senare problem!!!! 
Det enda som stör mig med upplägget är egentligen att kokboken ska vara 10 kr dyrare än filmerna de brukar slänga med i tidningen... men men...

Och jag vet att jag borde plugga, men det går så där... Tar bussen ut till Laholm nu 12:08, o ska packa ihop mig, mina böcker o tillbehör tills dess... Men som sagt kokböcker, dä e grejer dä!

Måndag morgon, nu börjar upploppet...

Just nu springer jag genom sista kurvan innan upploppet, jag känner Motståndet, det är 100 meter kvar till mål... Mellan mig och segern står måndag och tisdag, för på onsdag går jag i mål och sen är guldmedaljen min! Det här racet ska jag vinna!!

Idag är det ensamplugg som gäller, tror att det är bäst för allas vår hälsa...
Tänker sitta med gamla tentor och se vad jag kan av dem... Känner mig ändå hyffsat säker på teorifrågorna... Räkneuppgifterna är lite knepigare, men jag kan dem om jag tänker till... Allt blev lite klarare efter att ha pratat med Gudrun igår, dessutom skickade hon ett gulligt mejl till mig... Vi hade ju tentagenomgång i fredags med en räkneuppgift i 4 steg, men vi han bara med 3 steg... Så jag bad Gudrun att maila ut svaret, och det kom igår... Nu är det så att jag har två mailadresser, min lite mer oserriösa msn adress o min mer serriös söka jobb/kontakta viktiga människor mail... Tyvärr är den lite mer oserriösa den som är registrerad på skolan o dit kom ett massutskick från Gudrun med lösningen, i min serriösa mail kom däremot ett personligt mail, lite gulligt tycker jag =D

Sen är det så att jag inte tänker plugga hela dagen, jag tänker åka ut till Älsklingen tidigare och sen så blir det stallet tidigare!!! Jag ska bara rensa hjärnan, borsta hästar och bara njuta!!!
Jag ska även försöka att ta lite bilder och lägga upp dem här, om jag får pållarna att smila upp sig!!!

Pepé

Zack!

Filippa


Sen finns det ju många fler skönheter

Men nu ska jag ta tag i plugget ett tag!

Säger någon ett ord till så smäller det!

Okej, nu börjar jag bli psykiskt trött...
Min hjärna är fullproppad... Det pyser ut ur öronen... Jag kan Inomhusklimat, fuktig luft och mollierdiagram, tappvatten, spillvatten, dagvatten, ventillation... Men sen: det tar totalstopp, hur ska jag få plats med värmesystem, värmebehov, el och belysning, drift och underhåll samt installationsplacering uppe på det? Min hjärna är full!!!! Det hoppar ut Spygatter, punglås, DUT, LOD och LUD ur öronen på mig!!!
Så nu, bara för mitt höga nöjes skull ska jag ha en tävling: Den som först lämnar in det rätta svaret på vad de ovannämnda grejerna är/betyder vinner en grön badboll i valfri färg... Kan man dessutom säga vart och varför spygatter används så slänger jag in förra årets IKEA-katalog i vinsten...
Lycka till!


JA JAG HAR PSYKBRYT JUST NU!!!



En historia om regn, ösregn...

Okej, kunngörelse: I Halmstad ösregnar det, och inte ett vanligt ösregn där vattnet faller nedåt, nej här ska det vara så jäkla speciellt och regna på tvären...
Men tacka vet jag regnbyxor, den människan som uppfann det är värd sin vikt i guld (försöker att göra utroppstecken, men den knappen funkar inte på Fias dator...)

Vi sitter o tentapluggar nu, går ändå hyfsat -känns bra, faktiskt...
men vi har paus nu, Fia rökpaus o jag bloggpaus... lite beroendeframkallande...
Vad gör alla andra en söndag? Handuppräkning för alla som inte pluggar utan har det lungt o skönt?
När jag ändå är ute, någon som har ett bra middagstips åt mig? Gärna snabblagat, men super mumsigt... Lämna många tips

Over an out

Söndag morgon, ösregn och nackspärr...

Börjar med att leka modebloggare, här kommer dagens utfitt:

Hehe, eftersom dagen är som den är så blir det mysbyxor från Team Sportia, Linne från hm och halsduk från hm på det för att lindra nacken lite... Passar vädret on the outside...


Men nu ska jag bara ta tag i pluggandet igen o sen måste jag ge mig ut i det här skitvädret o cykla hem till Fia,m sugen? NOT!!!
Men måste ju försöka lära mig lite till... Men imorgon blir det plugga ensam dag, tror jag behöver det med och sen blir det gå igenom allt, peppa och ladda med Fia på tisdag!!! Låter som en bra plan faktiskt!!!

Over and out!

Till mamma...

Det är faktiskt inte jag som stavar fel, det är tangentbordet...

GOD NATT!!!

Helt slut!!!

Idag har det varit plugg, plugg o lite mer plugg...
Gick upp 8 imorse, satte mig o pluggade 9, åkte hem till Sofia till 12 för att plugga, hem vid 16 o plugga till 17 då svärmor kom, paus med bio mellan 17-20, hem o laga mat och sen plugga mellan 21-00... Har nog aldrig pluggat så här hårt, men det är ju fucking unbeliveble mkt frågor!!!

Men nog om det, en trevlig sak med idag (inatt) är att vi ställer om klockan o får sova en timme längre imorgon!!! Mindre trevligt sen imorgonkväll när det blir mörkt en timme tidigare, men det är ett senare problem :P Innebär att även om jag går upp 8 så sover jag egentligen till 9, göttmos!

Men tror att det är dags att knoppa nu, John Blund står och hoppar på min axel -en envis jäkel...

Gud vilken man!!!

Jag kan inte hjälpa det, mitt hjärta bara smälter när jag ser denna underbara man!!!
Vem jag pratar om???
Ehh, the one and only så klart: Magnus Carlsson!!

Men det kan inte vara lätt att sitta o höra en utav sina bästa låtar bli masakerade i nationell tv...
Kalla mig hjärna trångsynt, men Barbados ska sjungas av Barbados!!!
Men i övrigt är dansbandskampen en hitt!!! I like!!!
Äntligen lite vettig lördagsunderhållning, istället för hemska sjärnor i kris på 4:an...

 


(Men ingen slår dig hjärtat, du är bäst)

Lördag morgon, klockan ringer 8?

Okej, under normala omständigheter skulle det aldrig hända, men ska man tentaplugga så ska man!!!
Jag ska sätta mig med frågorna som Sofia o jag ska plugga in under eftermiddagen... Vi ska sitta mellan 12-16:30 så vi har en del tid att få in något på!!!

Och jag har sovit bra inatt, förutom att jag drömde att jag var nere på Hallshuk, men det är kanske inte så konstigt eftersom jag satt o drömde om det igår!!!

Ser för övrigt ut att bli en strålande dag i Halmstad idag, kanske inte det optimala att sitta inne då -men jag får ju en liten cykeltur till och från Sofia :P

Svärmor trillar in runt 17-tiden och lägenheten ser relativt välstädad ut... och dessutom är ju hon van att se Mickes bombnedslag till lägenhet ;) Nej då hjärtat, så farligt brukar det inte vara!!!

Men nu säger jag over and out och plockar upp mina böcker och block, nu kör vi järnet!!!

Säg, är det konstigt om man längtar bort ibland?

Satt o slö-googlade lite på platser som betyder mycket för mig...
Fastnade för Hallshuk, mitt underbara Hallshuk! Kan inte fatta att det är 6 år sedan jag var där sist, känns som en oerhörd lång tid sedan... Men har väl aldrig riktigt vågat åka dit efter att pappa dog... Men nu har en idé fötts... Kanske dra ner till sommaren, inte säga något till någon och se om någon känner igen mig... Inte direkt som när bror åker ner som är en levande kopia av pappa... Men å andra sidan är jag ju lik mamma, så en del kanske fattar vem jag är... Men det är ju inte så många utav pappas vänner som bor kvar... Mest sommargotläningar i form av störiga 08:or... Men sen finns ju kusinerna där, och den farbror som jag vill träffa...  Vore bara så jäkla underbart att komma dit igen! Det går inte att komma ifrån, jag älskar Gotland och kommer alltid att göra... Det är min ö och det kan ingen ta i från mig, när jag kommer dit är jag hemma -jag är fan inte turist!!!
Kolla bara hur vackert det är!!!

Hela hamnen, längst ut mot stenbumlingsvågbrytaren till vänster brukade "Drottningen av Hallshuk" ligga...


Fin utsikt över stenstranden bort mot Harudden, dasset och fiskeboden bakom den bruna båten har för övrigt min pappa byggt, tillhör hans kusin...

Bild tagen från berget, farfars hus är det första som syns...

Samtliga bilder är tagna från google, hade inte tillgång till några egna på min dator... Ska försöka få tag på bror så att han kan skicka mig några!!! De här bilderna visar ju bara det turisterna ser när de kommer, de åker ju bara ner till hamnen och upp på berget... Det riktigt vackra ligger ju ner mot Harudden, eller om man går ner på stranden nedanför berget, eller alla blåeld, eller varför inte vägkorset när man kommer in... DET ÄR KÄRLEK!!!

JAG VILL ÅKA TILL HALLSHUK!!!!


Inte för att vara den som är den...

Men gud vad det här ser bra ut...


Elitserien 08/09  
Pos Lag # V FMål Målskillnad Poäng
1 Linköpings HC 14 9 1 4 43:30 13 27
2 Brynäs IF 14 9 1 4 36:33 3 27
3 Skellefteå AIK 14 8 0 6 41:32 9 25
4 Djurgården 15 8 2 5 40:40 0 24
5 Färjestads BK 14 7 1 6 32:32 0 23
6 HV 71 15 7 2 6 45:42 3 21
7 Rögle BK 14 6 1 7 41:38 3 21
8 MODO Hockey 14 7 1 6 41:42 -1 21
9 Frölunda 14 5 2 7 33:37 -4 17
10 Timrå IK 14 6 0 8 41:47 -6 17
11 Luleå HF 14 3 0 11 37:44 -7 13
12 Södertälje SK 14 3 3 8 30:43 -13 12
  
 
  
 
(ber om ursäkt för att tabellen ser lite lustig ut, får inte riktigt till den... Vill ni se den i sitt ursprungliga utförande?)


Och en passning till er som håller på fel lag:
Brorsan, färjestad ligger 5:a, lite sisådär va?
Lydia: HV skjuter snett 6:a
Johan: Förlunda, hittar dem knappt i tabellen...

(ja, jag vet att det är dumt att vara dumdryg i början av säsongen, men i år vet jag att LHC grejar detta)


Varför en fredag ensam kan vara underbar!

En fredag ensam, när lönen (läs det knappa livsuppehållande medlet från CSN) har trillat in på kontot, kan vara helt perfekt...
Jag kan äta vad jag vill (just det älskling, en jäkla massa grönsaker!!!), ikväll blidde det ungsrostade rotfrukter (morötter, potatis, rödlök, paprika och champinjoner) med stekt fläskfile... Riktigt smaskigt + att det räcker till en lyxig lunch imorgon...
Jag har en stor påse godis med bara sånt godis som jag gillar och jag behöver inte dela med mig vilket gör att det räcker mycket mycket längre =D
Jag får se vad jag vill på tv = Doobidoo... Och jag kan fulsjunga med i alla låtar, dansa lite sköna salsasteg när ingen ser och bara njuta av gladmusik :D
Jag kan spela perfekt fredagsmusik, exakt efter vad jag är sugen på... Min spellista ikväll: Evert Taube-Möte i monsun, Miss LI-BA BA BA, Full Gainer - Lady in red remix, Dont cry for me argentina, Brev från kolonien, Irish rovers - No nay never, what do we do with the drunken sailor, the cure - friday I'm in love... Lite lätt schitzofrent, men det är fredag och jag vill glömma allt vad tentaplugg heter :P

Men det är klart att jag saknar dig hjärtat, att han dig att krama är ju det bästa! Hoppas att du har det kul ute i skolen och att du inte plågar de små liven allt för mycket!

Annars har det varit plugg hela långa dagen... Hade tentagenomgång med Gudrun mellan 10-12... Kändes faktiskt som jag förstog precis vad hon pratade om =D Linda + räkneövningar = Sant ;)
Extra kul när alla andra sitter som frågetecken, speciellt grabbarna bacvkslick som tycker att de är så äckligt smarta *hehe*
Sen hem till Sofia genom regnet (har varit riktigt härligt västkustväder idag, dvs regn på tvären) och plugga in 50 ventillationsfrågor, nu har vi bara 23 kvar + en jävla massa frågor till!!!
Passade på att ta ett par brejk med, träffade bla två helt underbara små knyten: En liten Taxflicka (långhårig, men söt endå) och en liten blandis med shi tzu i sig i alla fall... Gud vad jag saknar mina vovvar! Fia och Grynet, mina små änglar... För att inte tala om hur mycket jag saknar TÖSEN!!! Det är så ofattbart att det gått mer än fyra år sen du försvann! Men du är och förblir min stora kärlek gumman!!!
 Den vackraste någonin!

Nej nu blidde jag känslosam, tror det är tentaångesten som tar ut sin rätt... Men nu tänker vi på något annat:
Jag ska gå på bio med svärmor imorgon, det blir Rally Brudar... Tror att den kan vara riktigt rolig, har stora förhoppningar!!!

Och jag har ikväll köpt min andra julklapp: Till mamma, igen... tänk vad lätt det kan vara ibland... Men kan ju inte säga vad det är, mamsen är ju en av de flitigaste läsarna ;P

Men nu ska jag krypa upp i soffan igen... Det har jag förtjänat!!!

Det märks...

... att jag är mitt uppe i den jävla tentapluggsveckan... Har inte sovit ordentligt på 3 nätter, kroppen värker, näsa rinner och allt känns jättekul... Kändes så bra igår när jag satt hemma hos Sofia o pluggade, men sen... Kom hem o satte mig med instuderingsfrågorna till ventilationen, 73 idiotiska frågor!!!!
Gjorde 50 st, orkade inte mer... sen hade jag kramp i hela armen och en axel som var hårdare än betong...
Men bara att ta nya tag idag...
Gudrun ska ha tentagenomgång nu kl 10, hoppas på den!!!
Försöker kicka in igen senare, är ju faktiskt fredag idag... kan inte plugga hela kvällen då... det är emot mina principer ;)

Förlåt!

Gud vilken dålig uppdatering, men är sjukligt trött...
Har pluggat från 8:30 till 21:10 idag, med undantag för lunch o middag, så kanske totalt en timmes paus... Fuck, det känns i huvudet o kroppen!
Jag tänker krypa till kojs nu, hoppas på bättre update imorgon!
take care...
O just det, ordning o reda -pengar på fredag ;)

MEN!!!

Nej nu är jag sur...
5:an borde banlysas från att visa bra serier, för när det är som mest spännande då blir det tekniskt avbrott!!! Vad fan har de för praoelever i kontrollrummet? Och vet ni vad det värsta är, helt plötsligt blev 5:an kanal 9... Hu?
I övrigt slutade Greey's väldigt dåligt... Dör hon??? Av en istapp? eller drömmer bara Meredith? Och hur kan man vara så velig om en kille? Han är bra för henne, så det så!!!

Nog med ilska...
Nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen =rena lakan... Men frågan är om jag ska förstöra helhetsintrycket genom att ta dän det nya överkastet... Blev grymt snyggt... Lägger upp bild imorgon, har inte datasladden med mig!

Natti natti!

Dåligt med update...

Så var tentapluggandet i full gång...
Kan säga att det gått bättre än väntat...
Körde tvätta/plugga/tvätta/plugga imorse... Perfekt eftersom det ger välbehövliga brejk i pluggandet
Sen satt jag på biblioteket mellan 11-14, gick bra det med, med undantag för att dem hade lunschkonsert idag med en ostämd flöjt... lät förjävligt rent ut sagt... Men förståsigpåarna i publiken verkade uppskatta dt... jäkla nötter...
Gick hem sen o fortsatte att plugga till 15:40... sen gnäggade min mobil till, en leveransavisering från jotex....
Fick lilla paketet... Så var bara att knalla iväg och hämta det...
Satan i gatan vad otympligt det var att bära!!!

(ja jag vet att det ser ut som en bal med mineralull, men det var tyg, kuddar o annat smått o gott i -lovar)

Så efter tentan är det jag som syr gardiner :D
Men dt var inte bara mina grejer i, så jag ska faktiskt smita iväg hem till älsklingen ikväll o lämna hans grejer... Ska bli mkt spännande att se hur överkastet blir på hans säng!!!

Efter styrkeprovet att bära hem paketet var jag ju egentligen färdigtränad, men drog en repa till gymmet i alla fall =D Blidde 30 min kondition + easy line med underbara Susanne!

Men nu ska jag packa ihop mig... Bussen går snart o jag längtar efter min utlovade middag :D Alltid trevligt att få maten serverad på bordet när man kommer!!!!

Varför vi behöver dagsljus...

Konstgjort ljus kräver el
Konstgjort ljus blir till värme
Ett värmeöverskott måste kylas bort
Att kyla kräver mer el
Att kyla kräver mer ventilation,

Så för fan, skippa persienerna de få timmar vi har solljus... LÅT DET FLÖDA!!!

helt ärligt...

... så funderar jag på om jag ska koja ner mig i sängen och vänta på att house ska börja, men då finns det en överhängande risk att jag somnar innan det är dags!!!
Kan man vara så här trött?
men imorgon ska jag i alla fall sussa lite längre... i alla fall till 9, ska ju tvätta 9:30...

Men nu tror jag att jag säger over and out för ikväll...

Motivera, mycket mycket mera!

Okej...
Nu är föreläsningen slut och jag borde ta tag i instuderingsfrågorna...
Men som sagt, borde...
Gör jag det? Neeeeeeeeeeeeeeej... Jag sitter och läser de 10 bloggar jag läser regelbundet och försöker komma på hur jag ska kunna få min blogg att bli ännu mera intressant och locka läsare... Dilema dilema...

Vi ska ha gasque med den 5 november, med tema tidsepoker... ehh, ooookej? Och exakt vad ska jag klä ut mig till då? Förslag mottages mer än gärna!!!! Och det samma gäller till Halloweenfesten på kåren nästa onsdag... det är svårt att klä ut sig!!! I alla fall när man har begränsad budget :P

Nej nu ska jag krypa ner i myskläderna och sätta mig med teknisk installation!

Nu känns allt lite positivare...

Tänk vilken skillnad lite mat kan göra...
Har fortfarande ont i halsen, men det känns bättre nu när jag fått ätit lite och kommit igång rejält...
Slutsatsen att dra av detta är helt klart att jag inte borde ha gått o tränat imorse, jag skulle ha legat kvar i sängen hos älsklingen -men är man envis så är man...

Har suttit och jobbat lite med räkneövningen nu så jag vet vad jag ska fråga Gudrun om i eftermiddag... Känns som jag är på banan med den i alla fall... Har ju till och med snyggat till den i excell, jag är så djävulskt allergiskt mot att lämna in sönderkladdade handskrivna saker... Varför ska man göra det när det finns underbara dataprogram för det?

Nu ska jag straxt fixa iordning mig (läs: Sätta på masken ;p ) och bege mig ut med min lilla cykel i regnet :( Det är tur att jag har rejäla regnkläder i alla fall!!! Finns det något värre än att sitta på en föreläsning med blöta kläder? Nej just dt :P

Vad gör alla andra idag? Något kul på gång? Ni får mer än gärna ge mig något kul att tänka på!!!

Angående Operation: Lära älsklingen laga mat

Lite positivt inlägg med...
Sjömansbiffen igår blev supergod, det gjorde han bra, pojken min!!!!
Får 5+ av 5 möjliga!!!!
du är bäst!

NÄE!!!

Fy säger jag bar...
Gick o tränade, allt kändes helt okej... hade lite så där "morgonont" i halsen, men nu...
Jag vill bara gråta, pallar inte att vara mer sjuk, inte nu!!!! Efter kl13 den 29 får jag gärna bli sjuk, men inte nu!!! Under tentaplugget vill det fan till att man är klar i knoppen... annars kommer det här aldrig att gå...
Funderar helt ärligt på att bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet, glömma dagens föreläsning och sova mig frisk!!!
DET HÄR ÄR INTE ROLIGT!

Dagens:

Känsla: Nu är det dags att ta tag i tentapluggandet
Dricka: Vatten i massor
Tilltugg: Satsumas (om pengarna räcker)
Kläder: Träningskläder nu, sen blir det väl jeans och mysig tröja för att orka med eftermiddagens föreläsning
Frisyr: Toffs och diadem på gymmet, sen blir det utsläppt -friskt och vågat som vanligt
Mat: Lutar åt gulachsoppa, väder för det...
Lyssnar på: Rix Morgon zoo
Väder: Regn, regn och lite till regn... Behöver jag nämna att det kommer på tvären... Gud vad jag älskar västkustsväder
Läser: Ja, tekmnisk installation... Vad annars?
Uppgift: Klara tentan
Roligaste: Easy Line nu kl 9
Tråkigaste: Tentaplugg och vädret!!!
Tanke: Jag måste klara det här!
Verklighet: Jag har lite ont i halsen...

Slutseminarium!!!

Weei, så var ledning av människor klar, avslutad och färdig...
Men kan inte säga att jag enbart dansar glädjedans, för den här kursen har betytt så oerhört mycket för mig...
Jag har utvecklats som människa, som ledare och som klasskamrat. Jag har fått vänner för livet tack vare alla krav som ställts på oss och jag har hittat vilket ämnesområde jag vill fördjupa mig mer inom... Som det känns i dagsläget kommer jag i största möjliga mån styra in min utbildning mot organisation och ledarskap. Det tror jag kan bli riktigt hållbart när jag sen ska ut i byggbranschen! Se upp, om några år är det jag som är chef för det underbara företaget Lundberg & Lundberg Bygg AB, eller vad säger du brorsan ;)

Men nu ska jag ägna kvällen åt något utav det roligaste som finns: STALLET!!! Tror att det behövs om jag ska orka med en dryg vecka av intesivt tentaplugg...

Sen är det så att jag går vidare med "Operation: Lära älsklingen att laga fler maträtter än snabbmacaroner och mamma scans köttbullar"... Så kvällens utmaning för honom blir att laga: Sjömansbiff!!! Lagom avancerat och relativt svårt att misslyckas med! Och för säkerhets skull, jag har skrivit ner utförliga steg för steg instruktioner (i vissa fall med bilder och målande metaforer). Det här tror jag att han klarar med bravur!!! Jag tror bestämt att jag håller på att göra honom till kock med!!!

Men nu är det dags att byta om, jag återkommer!!!

Så trött

Hjälp, det tar på krafterna att gå på kalas...
Men kul har jag haft!!!
Lars och Carolin var nere, jättekul att träffa dem och se växande magen... Micke får ju snart ett syskonbarn till...

Linnea blev glad för hästen, men morbror Lars övertrumfade den med en docka som skrattade... Nästa gång är det vi som köper ett trumsätt (den som låter mest, vinner mest...)

Var med en sväng hem till svärföräldrarna med, blidde lite middag o massa skitsnack ;P Plus att älsklingen fick träffa sin familj med, han slutade ju jobba 18...
Men nu är jag helt slut, dags att stupa i säng och ladda med en god natts sömn inför viktiga seminariumet imorgon!!!

Over and out!

KLAR!!!

Arbetet är klart!!!
*weeei, Linda duktig kicka*

Nu är det klädbyte som gäller och sedan ska jag ta och promenera bort till svärföräldrarna för att samåka med dem till Kalajset :P
Underbart väder med, när det är så här -då är alla höstdepresioner långt borta!
I löv höst = solsken...

Söndag...

Söndag, söndag, söndag...
Sista dagen innan rapportinlämningen...
Nu är det dags att producera den däringa slutsatsen bara :P
Men först tog jag mig friheten att sova länge... Ingen pojkvän som skickade sms tidigt tidigt, fast dt kan ju berott på att jag vaknade när han skulle gå i morse och förmanade honom lite "och nu glömmer du inte matlådan, caprice" ... Använde självklart min allra mest maffialika röst, så där grötig och härlig som den kan vara kl 5 när man är lite sömndrucken :P

Sen ska jag ju på ett litet kalajs i eftermiddag med... Linnea (mickes systerdotter) fyller 2 år, stora tjejen blir hon nu :D
Har köpt den sötaste tröjan ever och en ännu sötare plych-häst... hmm kanske ska behålla den själv... den är så söt, men tror hon blir lite besviken på mig då...

Men först duscha/äta frukost/skriva rapport...

Kulelikuligt...

Linda har tävlat igen...


Gå in och besök Bantarbritta så kan ni med tävla, må bästa motivering vinna!

Hittade en tävling...

Hittade en mysig liten tävling på bloggportalen när jag skulle Pinga min blogg...
Titta gärna in på Sannas myshörna och tävla ni med ;)
Visst kan man ha roligt på en lördag...


Bara en liten slutsats...

Okej... nu är arbetet nästan klart...
Så när på en liten liten detalj...
MÅSTE JU SKRIVA EN SLUTSATS MED!!!
Men det går så där...

Dessutom envisas folk med att jag ska agera hobbypsykolog...
Inget ont om det, det är mycket roligare att lösa problem åt andra än att skriva rapport...
Men dt tar på koncentrationen...
Fast, nu kan ni ju få ta del av lite problem... Men för folks anonymitet så nämner jag inga namn...
Problem 1: Hemmet invaderas av tonårspojkar som ska "Lana" = Kaos a la 3:dje världskriget...
Lösning: Men tvinga ungdjävlarna att städa då, skäm inte bort honom....
Problem 2 (mitt eget faktiskt): Min kusins tjej ska ha barn, den här veckan!!! Visste jag något? Nej. Visste mamma något? Nej... Har vi bra relation med mammas bror och hans familj? Absolutly not...
Lösning: Enkelt, pratar inte dem med mig, pratar inte jag med dem... Jag har trevligare släktingar jag kan prata med!
Problem 3: SMS-diskussion:
C"Vad kostade dina stövlar"
L"399, säg inte att dem är billigare hemma?"
C"nej, men jag köpte likadana, utan skaft, för 349. känner mig lurad"
L"Haha"
Lösning: Ser ni vilken underbar psykolog jag är *hehe*, hon kommer att få söka riktig psykologhjälp... *Mohaha*

Nej nu tror jag att jag ska spela lite betapet/tetris... Behöver koncentrera mig på annat!

Oj, det går ju...

Hjälp, orden bara flödar ur mina fingrar...
Har skrivit 1½ sida nu med referenser, argument och egna åsikter... Börjar dessutom se snyggt ut... Efter snart 2½ år på högskola börjar formalian sitta i ryggmärgen... Ska jag vara helt ärlig tycker jag äntligen att jag skriver snygga vetenskapliga rapporter!!!

Kan för övrigt tillägga att Coca Cola och en stor skål godis kan vara lite utav hemligheten bakom att det fungerar så bra... Det + att jag sitter i älsklingens lägenhet där det inte finns så många distraktioner när jag är ensam :P

Nej, nu får det vara slut på brejket, tillbaka till rapporten :P

Lördag, dags att vara lite effektiv!

Okej, lördag förmiddag... Dags att låta produktiviteten flöda...

Är något trött till att börja med...
Fick ett sms av pojkvänen 8 "Är du vaken" Ja, tack så hemskt mkt, nu är jag det... Han hade glömt sin lunch hemma och snäll och rar flickvän som man är så var dt ju bara till att masa sig upp ur varma sköna sängen och gå bort med den till hans jobb... Men ska inte klaga för mkt, jag fick en rätt härlig morgonpromenix i det underbara vädret :D

Sen var dt hem, ducha och sparka igång datorn -trodde jag...
Hela jäkla datorn hade pajat... mhmm, vad kul det är när viktigare än viktigast rapporten skall skrivas klart... Men bara bita ihop och utöva lite problemlösning, dvs. trycka på norska knappen och försöka starta om datorn....
upprepa proceduren 3 ggr.
Bli förbannad, fundera på att slänga ut datorhelvetet från balkongen... Strunta i datorn... Äta frukost, tänka ut en nödlösning...
Nödlösning 1: Ringa svärföräldrarna och fråga om dem har en dator ledig... Nödlösning 2: Ta bussen in till Halmstad igen och starta upp min felfria dator... Nödlösning 3: Testa att starta åbäket igen...
Nödlösning 3 fungerade, så nu sitter jag här och skriver...
Men jag ska ta tag i mitt arbete nu, det är det jag borde skriva på... Återkommer med rapporter senare...

Fredag hela veckan...

Fredag, så underbart på alla sätt o viss...
Haft en toppen eftermiddag med älsklinge... vi har varit på stranden o sprungit, busat och kollat på solnedgången -underbart!


Jag känner mig riktigt hoppfull ;)


Me and my darling...


Som en tavla...

GUD VAD JAG ÄLSKAR HAVET!

Härligt LHC!!!

Weei
*GLÄDJEDANS*
LHC spöade upp Färjestad rejält ikväll, 4-0 i Cloetta Center är väldigt underbart!
Ledsen brorsan, men när ska du ta ditt förnuft till fånga och börja hålla på det vinnande laget? I år tar vi SM-guldet, nu ska det tame fan bli tredje gången gillt!

Och alla jäkla människor som inte kan prata: Det heter Rögle, inte Rögle... Eftersom vokalen Ö följs utav två konsonanter så utatlas det kort, sen får alla skånedjävlar säga vad dem vill... Amen på det!
Och för böveln, lär er att säga Ööö så det hööörs...

By the way...

Min besöksstatestik börjar arta sig...
Tror att jag har tagit över delar av blondinbellas läsare nu när hon lagt ner...
Yes, känns som ett massivt framsteg :P
Måste bara se till att hålla uppe intresset för mig, mig, mig...
Inte så lite press på mig, tänk vilken press ni läsare utgör...
Men finns det kanske någon liten, liten chans att några utav er kan ge er till känna bland kommentarerna...
Kanske ge lite Feedback, har blivit feedback junike av ledarskapskursen :P
SNÄLLA!

Ge mig mera Fringe!

Herregud, hur kan en timma gå så fort???
Jag är helt betagen av den här serien...
Spännande, nervkittlande och allt... JAG VILL HA MER!!!
Ni som missat Fringe... Se den snarast!!!
Jag vill inte gärna framstå som tv nörd, men nu har jag en serie varje kväll i veckan...
21:00 är primetime =D
Måndag: CSI -förklaring onödig
Tisdag: House, I love! Alla ni idioter som ser pinsama desperat... BYT KANAL!
Onsdag: Greey's... Se inlägg från igår... Sjukhusserie när den är som bäst
Torsdag: Fringe...
Kvällarna utan älsklingen blir så mkt enklare när det finns bra tvprogram...

Men till den eviga frågan, hur fan ska jag kunna sova efter det här?
fringe ger mig hjärnspöken, jag börjar analyser.... Tänk om "mönstret" finns? Hur kommer då det här att sluta?
Sen är det ju funderingar kring serien... Vem är Boven? Olivias chef, han är en hal djävel.... och han pratar alldeles för mkt med en annan hal djävel för att jag ska vara lugn... Den hala djäveln i fråga: VDn för "massive dynamic", hon är nog redigt elak -lr? Och vart är grundaren av BMassive dynamic? Han omnämns ofta, men vart fan är han? Lever han? Och vem är det som jagar david?
JAG VILL VETA!!!!
Hur ska jag kunna sova? Förslag någon...

Konsten att lyssna på sin kropp...

ojojoj... mina ben känns som cement, men det är det värt! Gud vad jag älskar Easy Line!!!

Idag var vi inte riktigt lika många, 10 st tror jag, vilket innebär att det inte blidde så mkt konditionsbrädor, men tur det... mina ben var rätt stumma... Men kan säga att svetten lackade rätt bra ändå... Hehe!
Och jag måste säga att jag älskar alla söta gamla tanter på gymmet.... Så härliga! Ska återge en liten konversation jag hade när jag kom in i salen...
Jag: hejsan... Har du redan börjat?
Tant1: Ja, jag har inte kört det här innan, men man vill ju vara lite busig och testa
jag: Jo men det här är skoj
Tant1: Men vet du hur man gör?
Jag: Ja, du måste ha ryggen mot hela bomen (hon satt i mage/ländryggsmaskinen) *visar tillrätta så gott jag kan*
Tant2: Är du instruktör i detta?

Haha, tyckte jag var kul... men ja, det vore väl toppen att få bli Easy Line instruktör... Tror till och med att det är ett pass jag skulle klara av att hålla eftersom man inte måste räkna några takter där inte :P


Igentligen borde inte jag blogga nu, borde skriva på ledare svarar direkt... men det går så där...
Har skapat en arbetsmal, med kapitel och allt... Fixat snyggaste innehållsförteckningen, och skrivit en grymt bra inledning...
Har klistrat in allt råintervjumaterial och har egentligen bara att leta upp lämpliga teorier att jämnföra med, men det vill sig inte riktigt....
Så istället sitter jag här... Funderar på att ta en sväng ut på stan, köpa lite frukt så jag har något att tugga på (=roligare) och hitta det sista till Linnéa.... Tror nog att det får bli så!!!

Äkta tårar...

Nu käns det som allt löser sig i Greey's....
Egntligen skulle det här kunna vara sista avsnittet...
Ett perfekt slut, men samtidigt är jag så underbart glad för att det inte är det...
Kan säga att mina kinder är fuktiga av stora ärliga tårar... Jag är så glad för alla...
Greey's är det bästa som hänt i snyfttv väg (jag står fast vid att 24 och CSI är bättre...)!

Måste bara...

... berätta hur underbart extraordinärt Greey's är idag...
Ser ni det inte så missar ni århundradets avsnitt, och det kan jag säga innan det ens är slut!!!

Har jag duchat lr ska jag ducha?

Nu känns livet mkt bättre!!!
Har varit på easy line med underbara Susann!!! Gud så jäkla kul det var och proppfullt med!
Idag var det intensivt!!!
Började träningen med 20 min på favorit maskinen "springa i luften" (vet egentligen inte vad den heter, men märket är arc trainer)... Kör alltid den på inställningarna styrka nivå 10... ger underbar träning med 45 sekunder på 10 i lutning (max) och 35 imotstånd och 15 sekunder med 10 i lutning och 100 (max) i motstånd... Ger bra träning som pumpar ut ben och rumpa samtidigt som flåset kommer igång rejält...
Sen snabb streetch innan Easy Linen... 
18 stationer idag... Mkt kodition och rumpdips... gjorde plankan 5x30 sekunder... rätt späckat :P
Frågan är om jag kommer upp ur sängen imorgon...
Och min plan som var att gå och köra lunchpasset med Maria imorgon... men vi får se, imorgon är en ny dag...

Nej, nu har jag svettas av det mesta så att det är lönt att hoppa in i duchen utan att jag ska eftersvettas som en loppa sen :P
O sen matlagning... Tänk Kassler, champinjoner, paprika, annanas, chilli... mhmmm och så lite ris till det med.... =D
*hungrig*


Det började så bra...

Gud den här dagen kunde inte ha börjat bättre...
Var ju redovisningsdags i dag... 2 timmars föreläsning av supergruppen om Ekman-boken...
Samlades 8 i O-huset... och satte stämningen direkt... tränade magmusklerna och hade allmänt trevligt...
10 började vår stund i rampljuset... Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gick... Vi fick grymt bra kritik! Och opponentgruppen var verkligen toppen!!! Men bäst av allt, vi toppade vårt förra seminarium... Vi gick ut sist av alla grupper och vi slog spiken i kistan för övriga deltagare: Enligt Anders var vi bäst!!!!!!!!!!!

*Dansar glädjedans*

Men sen:
* Regnar
* Huvudvärk
* Saknar älsklingen
* Borde jobba med ledare svara direkt men saknar motivation...
* Vill gå o träna, men mitt pass börjar inte förens 17... tänker köra lite kondition innan, men känns som lite väl lång tid att köra kondition mellan 13:30-17:00... Hade väl snarare tänkt mig mellan 16-17 kanske... Hmm, så vad ska jag nu gör? Vad ska jag göra?
Vill ni gissa?

Hehe, avslöjad... blir en tur till tetris underbara land och sen ev. en liten omgång betapet ;)
Hehe, diciplinen är hög idag....

Stroke, ett lotteri?

Jag vet inte hur många som såg tv4nyheterna igår, men de gjorde mig ruskigt upprörd...
I Stockholms läns landsting pågår just nu en studie om hur viktig snabb vård är vid ett strokeanfall...
När ett strokelarm rings in till S.O.S skall operatören dra ett kuvert ur en hög som avgör om passienten skall få åka prio1 (med blinkande blåljus och utlarmning på en gång) eller prio 2 (utlarmning sker så fort ledig ambulans finns, MEN turen kan avbrytas om ett prio1 larm skulle komma in)... Lotten avgör således hur storkepassientens öde ska se ut...
OCH HELA FÖRSÖKET ÄR GODKÄNT AV DET ETISKA RÅDET
Ursäkta mig, men vad fan behöver ni forska om? Snabb vård hjälper till att förhindra allvarliga hjärnskador, men nej... Låt oss testa för skojs skull... 
Undrar hur många patienter som dött p.g.a detta sen i maj?

Men så såg jag nyheterna idag, och östergötland larmar ut alla sina strokelarm som Prio1!!! Det värmer i mitt hjärta, även om jag bor i Halland så finns mina nära o kära hemma i Norrköping!!! För en gångs skull har jag verkligen en positiv inställning till den sjukvård som erbjuds hemma!!!

Jag vill ha en pulsklocka...

Okej, idag är kroppen stum...
Stallet igår och jag hade Pepé, han är underbar på alla sätt ovis, men om man inte driver igång honom ordentligt så går han mest och latar sig... detta resulterade i att jag använde helt andra muskler än dem jag använder när jag rider kanonkulan Zack... Sen är det ju så att man är lite dålig att stretcha efter ett ridpass, men hästen går ju liksom i första hand... kan ju inte gärna låta honom stå med sadel o träns på medan jag stretchar...
... Sen var jag på Easy Line imorse med underbara Maria... Men där o då sa kroppen i från... Kändes som om varje liten benmuskel skulle hoppa av och traska ut genom dörren och lämna mig och mitt elaka tränande... Men svettades som en lite gris i alla fall... Kom ut ur salen och upptäckte att jag var ungefär lika röd som en nykokt kräfta i augusti... Hade varit lite kul och haft en pulsklocka där och då... Och nu är det så att min favorit träningsblogg: Spark i Baken lottar ut 2 stycken pulsklockor... Underbart vackra är de... framförallt den vita är riktigt snajdig... Och tänk så bra det skulle vara att veta vad pulsen ligger på under easy line-passen.... Men ja, frågan är om jag skulle våga ha pulsklockan på mig på cykeln till skolan när det alltid blåser motvind, halmstad när det är som bäst -or not....

Nej nu ska jag ta tag i hemtenta fyra, men ICAs husmanskostkokbok lockar och pockar på mig... och jag har fått nya numret av Buffé med... NEJ diciplin Linda!

Måndag: Uppladning inför stressveckan från helvetet...

Måndag...
Känner stressen och pressen, mkt som ska göras på en ynka liten vecka...
* Ska skriva klart hemtenta 4 tills på onsdag morgon... Dvs. jag måste göra det imorgon kväll...
* ULFrapporten ska sättas samman och fixas till...
* Ledare svarar direkt ska skrivas... Gjorde intervjun idag och har renskrivit råmaterialet, men det ska jag bli en rapport också... 4 olika författare och dess åsikter ska pressenteras ihop med det som mina intervjuobjekt tyckte...
* Matteuppgiften i byggen SKA bli klar!!!

Och på allt detta har jag 4 föreläsningar, med 3 seminarium -varav vår grupp skall hålla i det ena... 2 timmar om småpratets underbara betydelse i en organisation...

Sen vill jag ju gärna hinna med lite träning också, nu när det går så bra =D
Men allt det här är problem för morgondagen...
FÖR IKVÄLL ÄR DET STALLET SOM GÄLLER!!!!
Och jag ska ta nya bilder på alla skönheterna i stallet... Göra mitt eget lilla galleri över mina prinsar och prinssessor... Så Linidis, glöm inte kameran (mobilen) hemma idag!!!

Nej, nu är det klädbyte som gäller!!!
Återkommer med rapport från min favvo plats numerto ono!!!

Friday, I'm in love...

Så är väl nästan fredagen slut för denna gången...

Men har hunnit med en del =D

* Pluggat med Marica
* TRÄNAT!!! Så skönt så skönt, kroppen blidde så där lagom härligt seg!!!
* Åkt till älsklingen, myspys helg nu!
* Storhandlat och träffat en massa bekanta under tiden... Bla Martina och Jocke med lilla Hugo, men gud så stor han har blivit -SÖTNOS!!!
* Bakat äppelbullarna... Waow så goda de blidde, mumma!!! Sen får ju älsklingen skylla sig själv när han envisas med sitt: "Jag vill inte ha äpplen i mina bullar, säkert äckligt" -HA, fegis ;)

Minst sagt produktiv dag =D
Börjar dock fundilera på om jag ska ta o nanna kudden...
lutar åt det i alla fall....
... Natti

God morgon...

Så nu sitter jag här, uppe okristerligt tidigt...
Varför?
Jo jag o Marica ska plugga bygg... Hon bör dyka upp när som hellst...
Men jag har redan hunnit med att skriva på hemtentan, går väl så där men det är en början i alla fall...
Och jäveln med gräsklipparen är igång igen... Även om jag inte kan begripa vad han klipper för något under mitt fönster, vi har ju för fan bara stenplattor på gården! Men men...

Idag ska jag även klämma in ett besök på gymmet, måste komma igång igen... kändes så oerhört jäkla bra igår, o finns det något bättre sätt att ladda upp inför helgen än att ta ut sig rejält innan helgen.... =D
I löv!

Sen ska jag ev. plugga lite med Sofia också, men vet inte om jag orkar det idag... får se... annars tar vi det nästa vecka...

Men nu ska jag släppa in Marica, vi hörs!

Fringe och hjärnspöken

Fringe ger mig hjärnspöken, men jag kan inte slita mig...
Kan inte säga att jag sett J.J Abrams andra skapelser (helt ärligt, lost är så brutalt dåligt att jag får huvudvärk bara jag tänker på det!) och jag hade inga större förhoppningar när jag satte mig framför tvn förra torsdagen, men hjälp vad hooked jag blev... Igentligen inte alls min typ av serie, jag vill ha CSI, Greeys och House, men så insåg jag att fringe har allt som de serierna också har: Poliser och action (CSI), Kärlek: för visst kommer Oliviea och Peter att bli ett par (Greeys) och sist men inte minst, en halvgalen karl: Walter Bisshop (Okej, house är tusen ggr snyggare och mycket mycket elakare, men de har samma charm)...
Men för att återgå till första raden... En serrie som denna ger mig skuggor att frukta, jag känner någon flåsa i nacken... och ju mer jag skriver om det, dessto räddare blir jag... Är det verkligen normalt att bli mörkrädd av en tv-serie när man är 21?

Men nu byter vi ämne, hur bra passar inte den här låttexten in på vårt samhälle, mitt i finanskrisen:

I never really been the type to be superstitious and
I wouldn´t say that I'm super religious
But lately I've been praying and hoping and wishing
Is anyone out there willing to listen?
I'm kind of worried about the world that we live in
It´s time to stand up but everyone´s hating

What good is a heart if there ain´t love in it?
What good are your eyes if you ain´t got vision?
What good is the world if can´t all fit in?

Duktig OCH ambitiös...

Oj oj oj, har faktiskt varit riktigt duktig idag... Och jag har fler ambitioner för eftermiddagen...

Idag har jag:
* Varit på förelsäsning 8-12 och faktiskt kännt att det var givande... Gudrun är ändå rätt kul...
* Handlat nya Vilda djur-filmen =D (jag får gilla dem, så dt så!!!)
* Tränat!!! Äntligen, två veckor sen sist... Ofrivilligt uppehåll till följd av sjukdom... Men nog om den, nu har jag tränat!!! Blidde kondition och sedan "EasyLine" on my own... Men gud vad jag tog ut mig ändå... SÅ SKÖNT!!!
* Tvättat...
* Städat: Oh ja, det behövdes!

Sen så vill jag:
* Baka paj till middag: Hade tänkte mig Quiche Lorraine, eller för er som vill försvenska: Ost och skinkpaj... Gott ska det iallafall bli!
* Baka äppelbullar... Dem verkar så underbart goda, men får se om det blir ikväll eller till helgen...
* Börja skriva på hemtenta 4, men ja... ju mer jag tänker på det, dessto mindre sugen blir jag på det... får se...

Det var väl ungefär allt, men det känns som enormt mkt... Är rätt trött nu... men pajen blir av i alla fall :P

Nej, nu ska jag ta den sista tvätten, höres...

Så vackert, så sant...

Okej, jag vet att man inte ska kopiera texter rakt av, men hittade något så underbart vackert i en blogg jag brukar läsa.... Det är fritt citerat efter någon författare (bloggerskan visste inte vilken, och helt ärligt, inte jag heller...).
Så alla, läs och begrunda...

"Om jag bara fick ett sista samtal att ringa. Vem skulle jag då ringa? Jag kan säga vem jag inte skulle ringa. Jag skulle inte ringa min advokat, eller min bank. Jag skulle inte ringa min personliga tränare eftersom de där extra kilona på magen inte längre skulle spela någon roll. Jag skulle ringa dig, min livskamrat."

Halvfart...

Nej det funkar inte riktigt längre... var ju övereffektiv imorse innan frukosten...
Sen gick jag ut och blev kär i hösten, dagar som denna älskar jag den... När det blåser full storm och regnar småspik på tvären älskar jag den inte fullt lika mycket... Men att se solen spegla sig i en upprörd Nissan, höra vattenbruset och bli alldeles förtrollad av alla vackra löv... det är häftigt.... Det är dagar som denna jag inser att jag bor väldigt väldigt vackert...


Oj, det gick snabbare än väntat...

Jag ringde upp intervjuobjektet, men han satt i möte... Pratade dock med hans trevliga assisten och kom överrens med henne om att skicka ett mail. Så nu har jag mailat honom, väntar bara på svar om tid :P

Sen har jag skrivit ihop inledningen till ULF-rapporten, vilket var typ allt jag har att göra till den... känns så där, hade gärna velat haft något äkta att skriva om...
Men ja, är man bra på formalia så är man...

Nu ska jag ta ett litet brejk och gå ut, ta en nypa luft och göra en sväng inom hemköp... Sedan är det jag som sätter mig på bibblan och pluggar... måste läsa ut boken, men bara 60 sidor kvar... om jag är riktigt duktig kanske jag kan börja skriva på hemtenta 4 (the last one...), det är nog mitt mål för dagen...
Men har bara tills 17 på mig, då ska jag träffa Ann & co på hennes jobb :P Vi ska planera vårt rollspel =D Enligt Totte så ska jag vara träd, men tror det har något med de fyra färgerna att göra... förklaring följer...


Problematiskt...

Okej, stort problem...
Vi skall intervjua en människa i chefsposition, inget problem i sig...
Jag vill ju gärna intervjua någon inom bygg och fastighetsbranchen, inte heller något problem...
Jag skickade iväg ett mail till VD:n för en större fastighetsförvaltare/bostadsbolag, nepp inga problem här heller...
Nu har jag fått svar och här börjar problemen, jag kan få en intervju på måndag... MEN jag måste samtidigt lämna in själva råmaterialet till vår gruppchef på måndag... Men säg att jag får ett möte vid 13-tiden, då har jag gott om tid att både utföra intervjun, renskriva och maila in den...
Eller???
Kan jag göra så? Jag vill ju hemskt gärna göra just den här intervjun...
Eller ska jag sätta mig och ringa runt till folk? Känns som det kan bli svårt ändå att få till en intervju den här veckan med så kort varsel... Faktiskt...
Nej, vet ni vad.... Nu ringer jag upp mitt intervjuobjekt och bestämmer en tid!!! Det här kommer ju att gå galant och jag kommer hinna renskriva råmaterialet i tid till ridningen börjar... Nemas problemas...

Nej, nu när jag har avreagerat mig ska jag återgå till pluggandet... mycket att göra idag...
Måste ta tag i U.L.F-rapporten, läsa klart boken och förbereda mig för eftermiddagens möte på Anns jobb...
Ha det så bra nu, och njut av solen -ni som har tid att vara ute ;)

Okej, jag borde sluta nu...

Hehe, från att ha haft den sämsta uppdateringen ever sprudlar orden ut från mina fingrar...
Men kom ju på att jag glömde analysera gårdagens stallvistelse...

Var bara Margareta och jag i bilen igår, Svärmor har en muskelsträckning som vägrar ge med sig...
Men mycket trevligt att prata med min svägerska (kan jag kalla henne det, låter så vuxet och: Det kanske krävs att jag gifter mig med hennes bror innan jag börjar kalla henne svägerska :P Nej, nu har jag ju i alla fall rätt ut släktbanden så då kan jag ju kalla henne Margareta kort och gott)...

Kom tidigt till stallet, vilket innebär massa tid för pyssel med allt o alla :D Gosade lite med Elwood innanför dörren och sen bort till Zack, the one and only... O gissa min lycka, fick honom igår igen :D Låter som en sjuårig stalltjej, men blir lika lycklig varje gång jag får favvohästen <3

Han var by the way underbar igår... Det var ju så att när vår grupp bara bestog av 3 personer så hade vi i princip fasta hästar och jag visste precis vilka knappar jag skulle trycka på för att få Zack att göra som jag ville... Men nu när vi är flera som slås om honom så glömmer jag lite... Men nu har jag haft honom 3 ggr på raken och det märks... Gick jätte fint på tygeln även i traven, vilket kan vara lite klurigt ibland. Fick till en underbar kort galopp, dynamisk och kraftfull -men samlad!!! Både framdelsvändningarna och bakdelsvändningarna satt, och skenkelvikningarna gick bra -inte helt okej men bra.
Sen är det ju så att Zack är den häst som är allra gosigast i stallet... han ska buffla, nosa, snusa i nacken, pussas... ja allt sånt mysigt som verkligen får mig att längta till stallet... Jag tror verkligen att jag är mer stalltjej än ridtjej... Visst är det underbart att sitta på hästryggen, det sticker jag inte under stol med -men jag tycker det är minst lika fint att borsta, pyssla och sköta om hästen... Hela grejen med stallet är ju den underbara kontakten med hästarna... Och Annettes hästar är helt underbara... Välutbildade och sociala, inte direkt "ridskolehästar"... Det behövs fler stall som hennes där hästarna verkligen sätts i fokus!!!

För er som är hästintresserade och finns i närheten, besök gärna: Stall Schoones
Finns även bilder och utförlig info. om pållarna där...

Jag älskar dig!


Vackrare än vackrast


Se hur havet skriker,
det kallar mig som aldrig förr.
Glider ner från dyn,
känner vinden lyfta mig
smeker min kind brutalt.
Kärleken är rå,
men ack så äkta...

Duktig kicka...

Tänk vad kul man kan ha när man kan koda med hexadecimaler ;)
Men har man VG i Internet och webbtjänster krävs väl nästan det, eller vad säger du Malin?
Ett ord att tänka på: Information overload

Borde kanske gå och lägga mig nu, men nja... Är rätt speedad... stressad med, men har inte någon större lust att sätta mig och plugga 23:02 på kvällen... Borde, helt klart... Men vill? Big no no...

Funderar på att lägga in mina bilder från den underbara strandpromenaden igår... Finns det något underbarare än ett upprört hav???
Nej jag återkommer när det är gjort så får ni se själva :D

Dålig uppdatering...

Okej, börjar känna mig frisk, men uppdateringarna går endå så där...
Hmm, vad ska jag skylla på att det är pissigt stressigt i skolan, men det funkar inte då jag struntar i att plugga o istället ägnar kvällen åt favvosysslan  just nu: BETAPET 
Tror att bloggbristen beror på bristen av intressanta händelser just nu, vill ju gärna skriva något stimulerande...
Börjar iochförsig fundera på att ge ut bloggadressen till folk, vore ju intressant med en läsare lr två ;) Men men, känns inte som jag har tillräckligt omfattande material än... Men å andra sidan, UGGLA gick ut i RIX MORRONZOO efter två veckors aktivt bloggande och deklarerade sin existens... Kanske är en idé, imorgon är det jag som ringer upp Roger, Titti och Fylking Sverige ;P

Annars har kvällen ägnats åt matlagning: Sjömannsbiff! Inte som mamma, men god endå =D, sen har duktiga lilla jag tryckt i mig 4 (FYRA!!!) stycken kexchoklad mörk, mhmm duktigt duktigt... Fast å andra sidan har jag ätit 3 satsumas också... Vet inte om det väger upp frosseriet, men ändå... På tal om satsumas, Hemköp säljer denna vecka satsumas för 9.90 kr/kg... Imorgon är det jag som går dit och bunkrar upp :P

Haft teknisk installation idag med, räknat på Qt, Qv, Qov och gud vet vad... vad sägs om formler som:
Pv=Qv(Tinne-Ttill)=qvent*"rå"*cp(DIT-Ttill)
Ser det inte kuligt ut ;)
Men kändes som jag fattade lite, men hoppas för guds skull att det inte kommer på tentan :s

Nej, nu trorn jag att jag ska ändra layouten på min lilla blogg :P
Återstår att se hur det blir...

Men för böveln!

Okej, mycket dålig uppdatering här...
... MEN det har jag rätt till... Är dunderbamse förkyld, o det ger inte med sig!
*ynkynk, stackars mig*

Men jag har ändå varit duktig idag...
Masade mig upp 06:35 imorse (iochförsig en dum idé) och gjorde mig iordning o cyklade till skolan, men ja... Jag svetades som en sportsocka innan jag än nått förbi sturegymnasiet (=halvvägs) och fick frågan "Vad i helvete gör du här?" utav inte mindre än 8 kursare... Känns som folk bryr sig om mitt hälsotillstånd *värmer* ... kan säga att jag stannade en hel timme på föreläsningen, sen cyklade jag hem och stupade i säng... sov i 3 timmar efter den ansträgningen :P

Men efter det har jag faktiskt bytt lakan i sängen (behövdes efter ett antal febernätter), diskat (hur kan det bli så mycket disk när man är en person?) och tvättat!!!

Nu väntar jag på att tvätten ska torka o sen bär det av ut till älsklingen! Känner att jag förtjänar en helg med bara ompyssling, tur att jag har världens gosigaste pojkvän!

RSS 2.0