GI-rivstart

Yes då var jag igång, idag blir det lite exprimenterande...
Började med fukost: 2 kokta ägg, makrill i tomatsås och keso... Enligt GI-gurun är ägg bra, men han hade skrivit 3-4 st så 2 var lite lite... Makrill har jag inte ätit sen jag var liten, men det smakade okej... Keson var dessto bättre, ny smak:

Äppel, päron och vanilj, en ny favorit kanske...
Men som sagt, lite lite frukost, men åt vid 9:30 och dagens föreläsning var bara mellan 10-12 så jag hann inte bli vrålhungrig i alla fall...

Till Lunch nu blidde det räksallad med magnoliasallad, gurka, tomat, röd och gul paprika och fetaost. Dressing gjorde jag på olivolja och balsamvinäger, mycket nyttiga fetter i det sägs det :P

Sen ska jag försöka slänga in ett mellanmål vid 15:30 tiden (3 timmar mellan varje mål) så det hinner lägga sig i magen innan jag ska träna med... Och till middag blir det Fetafyllda färsbiffar med grillade grönsaker, men återkommer om hur de blir :P Men än så länge känns det helt okej!

Promblemet med kosthållningen lär väl inte visa sig för ens till helgen då jag måste ta hänsyn till hjärtat med ;)

Kommentarer
Postat av: Kersti LUNDBERG

Skönt att du har kommit igång igen.Det var väldigt vad dina böcker var dyra den här gången.

Nu måste jag fortsätta arbeta vi hörs. (Lasse är hemma och är sjuk om du vill ringa till honom)

Puss och kram Mamma

2009-01-20 @ 17:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0